Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

Arkitekttegnede sommerhuse eller fritidshuse efter dine ønsker

Hos Arkitekt-Huset Vejle har vi tegnet og bygget individuelle arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse i mange år. Vi tegner ethvert sommerhus, så det passer til grunden og til dine helt egne ønsker og behov.

Når vi tegner og bygger arkitekttegnede sommerhuse, fritidshuse eller villaer, tager vi altid udgangspunkt i kundens egne drømme og ideer. Vi lægger samtidig vægt på, at et huset skal passe ind i naturen og omgivelserne. Dette er specielt relevant hvis der er potentielle eller forventede ændringer i omgivelserne, som huset skal kunne modstå.

Vi tegner dit nye sommerhus eller fritidshus

Når du vælger at få lavet arkitekttegnede sommerhuse eller fritidshuse af en arkitekt laves dette helt fra bunden. På den måde vil det komme til at matche alle dine ønsker og behov.

Vi laver den færdige tegning til dit nye fritidshus eller sommerhus, når vi er blevet enige om alle detaljerne. Når du er fuldstændig tilfreds med resultatet, sikrer vi at de afsluttende jordbundsundersøgelser er gennemført. Derefter går vi i gang med at skaffe byggetilladelsen og at tegne de relevante forsikringer. Efterfølgende vil byggeriet gå i gang.

​Fritidshus eller sommerhus helt uden bekymringer

Når vi står for dit nye sommerhus eller fritidshus skal du ikke bekymre dig om noget af det praktiske. Vores byggeleder tager sig af alle de praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

Dette sker i samarbejde med vores nøje udvalgte håndværkere og håndværksvirksomheder fra blandt andet Vejle, Fredericia, Kolding og Århus.

Kontakt os idag omkring arkitekttegnede sommerhuse / fritidshuse

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt sommerhus eller fritidshus. Sammen finder vi ud af hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer