Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

​Arkitekttegnet hus efter dine ønsker

​Herunder kan du se gallerier med inspiration af forskellige byggestile vi tidligere har bygget

Hos Arkitekt-Huset Vejle kan vi tilbyde et arkitekttegnet hus lige efter dine drømme, behov og idéer. Vi sørger for at dit specialtegnede hus er helt unikt og tilpasset efter dine ønsker og behov.

Mange vælger at lade sig inspirere af andre huse, når de skal sætte ord på, hvad de ønsker af et arkitekttegnet hus. 

Vi oplever derfor også at nogle af vores kunder kommer med et løst udkast, når vi påbegynder drøftelserne. I den forbindelse bemærker vi naturligvis, hvis der er noget ved udkastet, som ikke kan lade sig gøre. Er det tilfældet kommer vi med alternative forslag, der er inden for rammerne af dine egne idéer og økonomiske muligheder.

Vi tegner et arkitekttegnet hus fra bunden

Når vi laver et arkitekttegnet hus bliver det tegnet helt fra bunden af en af vores arkitekter. På denne måde vil du få et hus, som matcher dine ønsker.

Når vi er blevet enige om rammerne omkring jeres nye arkitekttegnet hus, herunder udarbejdet den endelige tegning, sikrer vi, at der er foretaget alle de nødvendige jordbundsundersøgelser på grunden. Derefter går vi i gang med at skaffe byggetilladelsen samt tegne de relevante forsikringer i forbindelse med byggeprojektet.

​Vi klarer det praktiske ved et nyt hus

Under selve byggeriet skal I ikke bekymre jer om praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder. Vores byggeleder har hele ansvaret for, at alt kører, som det skal. Dette sker i samarbejde med vores nøje udvalgte håndværkere og håndværksvirksomheder fra blandt andet Vejle, Fredericia, Kolding, Århus og omegn. Vi har desuden vores egne håndværkere ansat til opgaverne.

Kontakt os på telefon 75 72 19 00 eller på mail@arkitekt-huset.dk for at få mere information om et arkitekttegnet hus.​​

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer