Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

Funkishus tegnes og opføres

Hvis du har ønsket om at få et nyt, moderne og funktionelt hus, kan vi hjælpe dig med at tegne et funkishuse lige efter dine ønsker. Vi kan tegne et funkishus i både 1-plan, 2-plan og 1½-plan og kan derfor efterkomme de behov, som dit nye hus skal opfylde.

En af fordelene ved den kubiske grundform og flade tag på denne type af hus er, at de rene linjer giver funkishuse en helt speciel og unik karakter i forhold til andre slags huse.

Vi er specialister i funkishuse

Begrebet funkishus stammer fra ordet funktionalisme hvilket også spiller sammen med husets enkle og funktionelle stil. 

Vi har igennem tiden tegnet og opført mange funkishuse og har derfor mestret fordelene ved et godt lysindfald samt det unikke udtryk på denne type af minimalistiske og moderne huse.

Få et funkishus i høj kvalitet

Når vi tegner et funkishus, sker dette selvfølgelig altid i overensstemmelse med alle aktuelle lovgivninger og miljøkrav. Igennem en samtale med os finder vi frem til alle detaljerne omkring dit nye hus, og når du har godkendt den endelige tegning, sørger vi for alt det praktiske. Derudover benytter vi kun materialer i god kvalitet som har en lang levetid. Derfor skal ikke du hverken bekymrer dig om materialer eller det praktiske i byggeprocessen.

Kontakt os omkring funkishuse i Jylland

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt funkishus. Sammen finder vi ud af hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker. 

Vi har gennem tiden hjulpet over kunder i blandt andet Kolding, Vejle, Fredericia, Århus og omegn med at få lige præcis deres drømmehus.

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer