Arkitekttegnede huse

Vi bygger aldrig to ens huse, det er jeres garanti ved gensalg, og vi bygger også til typehus priser.

Hos Arkitekt-Huset bekender vi os til det individuelle hus og ikke til én bestemt stilart. Vi ser det som vores opgave at lytte til og forstå menneskers boligdrømme når de begiver sig ud i nybyggeri. Målet er at tegne og bygge et nyt hus lige præcis efter den enkelte families ønsker.

Vi tilpasser dit nybyggeri efter dine behov

Skal vi byg nyt hus for dig er du med igennem hele beslutningsprocessen. Vi lytter til alle dine ønsker og behov til dit nybyggeri og tilpasser vores arkitekttegning efter dette.

Fordi vi har erfaring med så mange typer af huse kan vores dygtige arkitekter tilpasse dit nybyggeri helt efter dine ønsker og behov. Her kan du se nogle gallerier af vores tidligere opførte huse.

Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen når vi skal byg nyt hus på din grund. Den flotte mursten, det elegante gulv, de smukke døre og alle andre individuelle detaljer er vigtige. Her kan du finde eksempler på løsninger, vi tidligere har udført – men vi kan altid ramme det unikke udtryk, du ønsker.

Kontakt os for at få et flot nybyggeri

Byg nyt hus ud fra en god og fælles dialog med os. Når vi i fællesskab har fundet frem til den endelige tegning af dit nybyggeri og drømmehus sørger vi får både jordbundsundersøgelser, byggetilladelse og relevante forsikringer. Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Kolding, Fredericia, Århus og omegn med at få deres drømmehus.

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om nybyggeri. Sammen finder vi ud af hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.​​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.