Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

Dét sekund, hvor I får nøglerne til dit nye hus

Det er måske det allerbedste øjeblik for os. Flere måneders intenst samarbejde er afsluttet, og vi kan omsider se jer i øjnene og sige ”tillykke – jeres nye hus er klar til indflytning”.

I dette sekund er vi lige så meget oppe at køre som jer. Mindst. Vi har jo tænkt, tegnet og bygget huset sammen, og vi har lagt hjerteblod og mere end to årtiers erfaring i at skabe jeres livs bedste bolig. Derfor er det altid en helt særlig dag, når vi kan sige ”værsgo’ – træd inden for”.

Før vi kommer så langt, har vi været på en rejse sammen. En rejse, der begyndte med jeres drøm om, hvordan jeres næste bolig skulle se ud. Den drøm er det vores opgave at gøre til indflytningsklar virkelighed.

For at sige det helt kort, så tegner og bygger vi individuelle huse til mennesker, der vil have den ultimative og personlige bolig – og som ønsker at arbejde tæt sammen med os om at komme godt i mål.

Er det, hvad I vil have? Så vil vi rigtigt gerne høre om jeres boligdrøm. Ring eller skriv til mail@arkitekt-huset.dk og aftal et møde.

​​

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer