Skitse idéer i 3D

Plantegning og skitser af dit nye hus​, aldrig 2 ens huse men til typehuspriser

Når du skal have bygget et nyt hus, laver vi en skitse og plantegning der vil give dig et overblik over, hvordan dit hus vil komme til at se ud.

Her på vores hjemmeside præsenterer vi skitser af huse, som vi tidligere har bygget, de skal kun betragtes som idé skitser for jer. Hvad kan i lide, og i hvilken byggestil ønsker i at bygge. Vi bygger ikke 2 ens huse, det er vigtig for os og for jer. Ved vores første møde skal vi tale om alt fra økonomi til jeres drømme og ønsker, så vi kan få de store idéer på bordet. Vi skal også tale om jeres grund eller om den grund, som I leder efter. Derefter vil vi kunne præsentere konkrete udkast til en plantegning, som er lavet ud fra jeres drømme, ønsker og behov. I nogle tilfælde kan I også komme ud at se relevante udstillingshuse.

Skitser til alle typer af huse

Hvis du ønsker et arkitekttegnet enfamiliehus, en specialtegnet villa eller et individuelt trempelhus, så laver vi en arkitekttegning til dig. Vi har igennem tiden hjulpet over 800 kunder med at tegne og opføre deres drømmehus. Du kan læse om nogle af disse kunders oplevelser her.

Ønsker du lidt inspiration, inden du kontakter os, kan du herunder se nogle af vores tidligere skitser:

​​

Undervejs i processen skal du også overvejer din fremtidige boligs rum og detaljer. Her kan du få lidt inspiration fra vores tidligere projekter:

​​Når I er tilfredse med plantegning begynder byggeriet

​Efter vi er blevet enige om, hvilken skitse I ønsker, og når de endelig plantegninger er kommet på plads og godkendt, påbegynder vi byggeriet af jeres hus. Vi aftaler selvfølgelig også brugen af materialer i forbindelse med byggeriet. Her kan du få inspiration til hvilke materialer man kan benytte ved nybyggeri:

Ud over skitser og tegninger, står vi hele entrepriser, hvilket vil sige, at vi også kan bygge huse i fællesskab med erfarne håndværkere. Du kan ringe til os på telefon 75 72 19 00, eller skrive til mail@arkitekt-huset.dk, for at aftale et møde.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.