Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

Udstillingshuse​ hos os

Nedenfor kan du se tidligere afholdte udstillinger og kommende udstillinger af vores arkitektegnede huse.​

​Hvis du overvejer at få bygget et arkitekttegnet typehus, en specialtegnet villa eller et unikt sommerhus, er det en god idé at se på udstillingshuse.

Hos Arkitekthuset Vejle A/S tegner vi skitser, plan tegninger og 3D arkitekttegninger af vores huse, ligesom vi står for totalentreprisen, hvor vi bygger huset. Vi udstiller blandt andet huse i Vejle, Fredericia og Århus området.

Fra tid til anden har vi åbne udstillingshuse

​Fra tid til anden annoncerer vi vores udstillingshuse, men andre gange vil det være muligt at lave en specialaftale, hvor vi kan tage forbi et hus, der er færdigbygget, men endnu ikke indflytningsklart.

Det er spændende og inspirerende at bygge sit eget hus, men hos os får I mulighed for at få præcis den arkitektur, de materialer og den indretning, som I ønsker. Det kan I se eksempler på i vores udstillingshuse.

​En fantastisk rejse fra udstillingshus til dit drømmehus

​Det er med andre ord en fantastisk rejse at bygge sit eget hus. Vi er lige spændte hver gang, for vi er bevidste om, at vi altid står med en families boligdrøm mellem hænderne.

Der er mange ting at tage stilling til undervejs. Vi kan tilbyde en erfaren arkitekt og en lige så erfaren byggeleder ved jeres side, så I er sikret kyndig rådgivning gennem alle faser - lige fra besøg i vores udstillingshuse til huset er indflytningsklart.

Nedenfor kan du se tidligere udstillingshuse. Du kan også ringe til os på telefon 75 72 19 00 eller skrive til mail@arkitekt-huset.dk for at aftale en rejse rundt i vores udstillingshuse.

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer