Vi fejrer 25 års jubilæum med gode kampagnepriser - Se mere her​

Vinkelhus tegnes og opføres

Hos Arkitekt-Huset Vejle kan vi hjælpe dig med at få et flot hus, som har mange forskellige planløsninger. Vi kan tegne og opføre et nyt vinkelhus for dig. 

Et vinkelhus kan betegnes som en moderne klassiker. Huset er, som navnet antyder, indrettet med en vinkel og har derfor hentydninger der leder tankerne hen på traditionelle og hyggelige gårde. Derudover åbner grundplanen på for hyggelige kroge, gode muligheder for læ på din terrasse og meget mere.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Husets opbygning inviterer til mange indretningsmuligheder. Med et vinkelhus er det blandt andet oplagt at have en forældre- og en børneafdeling, du kan få et flot stor stue eller et lækkert køkkenalrum. 

Mulighederne er mange. Derudover er opbygningen af et vinkelhus helt perfekt til at opføre en terrasse. Hvis du opfører en terrasse i husets vinkel er du så godt som garanteret læ, samt sol på de rigtige tidspunkter af dagen.

Et vinkelhus har et unik udtryk

Et vinkelhus er med sit unikke udtryk en utraditionel, men moderne løsning. Vinklen på huset giver det en helt speciel karakter. Når vi tegner dit nye vinkelhus bliver indretning og opbygning tilpasset fuldstændig efter dine ønsker og behov. 

Igennem en god dialog finder vi frem til hvordan den færdige tegning skal se ud og du bestemmer helt selv hvor meget du vil være en del af denne proces. Når den endelige tegning er færdig sørger vi for både jordbundsundersøgelser, byggetilladelse og relevante forsikringer.

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt og unikt vinkelhus. 

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Fredericia, Kolding, Århus og omegn med at få deres drømmehus. Derfor kan vi sammen findeden bedste løsning for netop dig og dine behov og ønsker.

Book et gratis
​møde med os​

Vi skal naturligvis mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Men inden vi gør det, vil vi gerne have mulighed for at forberede os lidt​.

Arkitekt-huset Vejle A/S

Fredericiavej 75

DK 7100 Vejle

Telefon: 75 72 19 00

​E-mail: mail@arkitekt-huset.dk​

Hent vores gratis byggeguide her

Vi har beskrevet byggeprocessen i vores lille bog ”Jeres drømmebolig – trin for trin”, som du kan hente her.​

Arkitekt-huset Vejle A/S har eksisteret over 25 år​ og har bygget over 800 villaer