Arkitekttegnet hus efter dine drømme

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Arkitekt-Huset Vejle kan vi tilbyde et arkitekttegnet hus lige efter dine drømme, behov og ideer. Vi sørger for, at dit specialtegnede hus er helt unikt og tilpasset efter dine ønsker og behov.

Mange vælger at lade sig inspirere af andre arkitekttegnede huse, når de skal sætte ord på, hvad de ønsker af et arkitekttegnet hus.

Vi oplever derfor også, at nogle af vores kunder kommer med et løst udkast, når vi påbegynder drøftelserne. I den forbindelse bemærker vi naturligvis, hvis der er noget ved udkastet, som ikke kan lade sig gøre. Er det tilfældet kommer vi med alternative forslag, der er inden for rammerne af dine egne ideer og økonomiske muligheder.

Arkitekttegnede huse tegnes fra bunden af

Når vi laver et arkitekttegnet hus, bliver det tegnet helt fra bunden af en af vores arkitekter. På denne måde vil du få et nyt hus, som matcher dine ønsker.

Når vi er blevet enige om rammerne omkring jeres nye arkitekttegnet hus, herunder udarbejdet den endelige tegning, sikrer vi, at der er foretaget alle de nødvendige jordbundsundersøgelser på grunden.

Derefter går vi i gang med at skaffe byggetilladelsen samt tegne de relevante forsikringer i forbindelse med byggeprojektet.

Vi klarer det praktiske ved et nyt hus

Under selve byggeriet skal I ikke bekymre jer om praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder. Vores byggeleder har hele ansvaret for, at alt kører, som det skal.

Dette sker i samarbejde med vores nøje udvalgte håndværkere og håndværksvirksomheder fra blandt andet Vejle, Silkeborg, Kolding, Århus, Odense og omegn. 

Vi har desuden vores egne håndværkere ansat til opgaverne omkring vores arkitekttegnede huse.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Vi har samlet en række priseksempler her, som kan give jer en ide om prisniveauet.

Ønsker I en konkret pris, er I velkomne til at kontakte os på telefon 75 72 19 00 eller e-mail mail@arkitekt-huset.dk for at få mere information og et uforpligtende møde.

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.