Arkitekttegnet sommerhus og fritidshus efter dine ønsker

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Arkitekt-Huset Vejle har vi tegnet og bygget individuelle arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse i mange år. Vi tegner ethvert sommerhus og fritidshus, så det passer til grunden og til dine helt egne ønsker og behov.

Når vi tegner og bygger et arkitekttegnet fritidshus, sommerhus eller en villa, tager vi altid udgangspunkt i kundens egne drømme og ideer.

Vi lægger samtidig vægt på, at huset skal passe ind i naturen og omgivelserne. Dette er specielt relevant, hvis der er potentielle eller forventede ændringer i omgivelserne, som huset skal kunne modstå.

Vi tegner nye sommerhuse og fritidshuse

Når du vælger et arkitekttegnet sommerhus eller fritidshus af en arkitekt, laves dette helt fra bunden. På den måde vil det komme til at matche alle dine ønsker og behov.

Vi udarbejder den færdige tegning til dit nye fritidshus eller sommerhus, når vi er blevet enige om alle detaljerne.

Når du er fuldstændig tilfreds med resultatet, sikrer vi, at de afsluttende jordbundsundersøgelser er gennemført.

Derefter går vi i gang med at skaffe byggetilladelsen og at tegne de relevante forsikringer. Efterfølgende vil byggeriet gå i gang.

Få et arkitekttegnet fritidshus eller sommerhus helt uden bekymringer

Når vi står for et arkitekttegnet fritidshus eller sommerhus, skal du ikke bekymre dig om noget af det praktiske. Vores byggeleder tager sig af alle de praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

Dette sker i samarbejde med vores nøje udvalgte håndværkere og håndværksvirksomheder fra blandt andet Vejle, Silkeborg, Kolding, Århus og Odense.

Kontakt os i dag omkring et arkitekttegnet sommerhus

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt sommerhus eller fritidshus. 

Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.