Arkitekttegnet træhus efter dine ønsker​

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Drømmer du om et unikt, arkitekttegnet træhus? Så lad os hjælpe dig. Hos Arkitekt-Huset Vejle har vi mange års erfaring inden for træhuse og arkitekttegninger, og vi kan også hjælpe dig med at få bygget dit drømmehus i træ.

Unikke og individuelle løsninger

Et arkitekttegnet træhus er typisk bygget i ét plan, hvor der er plads til hele familien. Vi tilbyder unikke og individuelle løsninger, både når det kommer til selve udførelsen af huset, og når det kommer til indretningen af rummene.

Du vælger helt selv, hvor mange værelser, der skal være i huset, og om der skal være et stort og åbent køkken-alrum, eller om der skal være en voksen- og en børneafdeling.​

Vi har i løbet af årene hjulpet mere end 800 kunder med at tegne og opføre deres drømmebolig i Silkeborg, Kolding, Vejle, Århus, Odense og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os og hør mere om et arkitekttegnet træhus

Skal vi hjælpe dig med at realisere din drøm om et arkitekttegnet træhus, er du velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe til os på telefon 75 72 19 00 eller ved at skrive til vores e-mail mail@arkitekt-huset.dk.

Så finder vi en tid, hvor vi kan mødes og drøfte dine ønsker og drømme om et nyt træhus.

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.