Arkitekttegnet typehus med individuelle løsninger

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Arkitekt-Huset Vejle kan vi hjælpe dig med at få et flot hus, som har mange forskellige planløsninger. Vi kan tegne og opføre et nyt arkitekttegnet typehus for dig.

Et typehus er et ofte et arkitekttegnet parcelhus, typisk i ét plan. Der er igennem årene blevet opført en masse af netop denne hustype, hvorfor de altså således ikke er unikke som specialtegnede individuelle huse. Langt de fleste af de parcelhuse der opføres i Danmark er typehuse.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Husets opbygning inviterer til mange indretningsmuligheder.

Med et arkitekttegnet typehus er det blandt andet oplagt at have en forældre- og en børneafdeling, du kan få en flot, stor stue eller et lækkert køkkenalrum.

Igennem en god dialog finder vi frem til, hvordan den færdige arkitekttegning skal se ud, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil være en del af denne proces. Når den endelige tegning er færdig, sørger vi for både jordbundsundersøgelser, byggetilladelse og relevante forsikringer.

Kontakt os og hør mere om et arkitekttegnet typehus

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til vores e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at et arkitekttegnet typehus.

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Silkeborg, Kolding, Århus, Odense og omegn med at få deres drømmehus. Derfor kan vi sammen finde den bedste løsning for netop dig og dine behov.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.