Arkitekttegnet villa i forskellige plan​

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du en drøm om en arkitekttegnet villa, der lever op til alle dine unikke behov og ønsker til den ideelle bolig? Lad os hjælpe dig.

Hos Arkitekt-Huset Vejle har vi mange års erfaring, og vi lægger stor vægt på at udarbejde individuelle og unikke løsninger.

Ikke to villaer er ens i vores verden

En arkitekttegnet villa er altid en fritliggende ejendom, som familien har bestemt sig for med alle deres ønsker og behov. Der findes ikke to villaer, der er ens, i vores verden.

Mulighederne er mange, når det kommer til en arkitekttegnet villa. Vi kan både bygge huset i ét plan, 1½ plan og i 2 plan.

Derudover kan vi også bygge i forskudte planer, såfremt det ønskes. Vi har over 800 kunder fra Vejle, Kolding, Silkeborg, Århus, Odense og omegn, som vi har hjulpet med at bygge deres drømmevilla.

Kontakt os og kom ét skridt nærmere en arkitekttegnet villa

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få tegnet og bygget en arkitekttegnet villa, skal du bare kontakte os på telefon 75 72 19 00 eller e-mail mail@arkitekt-huset.dk.

Vi finder gerne en ledig tid til et uforpligtende, indledende møde, hvor vi kan drøfte alle dine ønsker og behov.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.