Arkitekttegning i 3D – plantegning og skitser

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Når du skal have bygget et nyt hus, udarbejder vi en arkitekttegning i form af skitse og plantegning, der vil give dig et overblik over, hvordan dit hus vil komme til at se ud.

Vi tegner en 3D-film/animation, hvor der filmes hele vejen rundt om huset, så du kan være 120 % sikker på designet, mursten, vinduer og så videre.

Her på vores hjemmeside præsenterer vi skitser af huse, som vi tidligere har bygget. De skal kun betragtes som idé-skitser for jer. Hvad kan I lide, og i hvilken byggestil ønsker I at bygge?

Vi bygger ikke to ens huse – det er vigtigt for os og for jer.

Ved vores første møde skal vi tale om alt fra økonomi til jeres drømme og ønsker, så vi kan få de store ideer på bordet. Vi skal også tale om jeres grund eller om den grund, som I leder efter. Derefter vil vi kunne præsentere konkrete udkast til en arkitekttegning, som er udarbejdet ud fra jeres drømme, ønsker og behov. I nogle tilfælde kan I også komme ud at se relevante udstillingshuse.

Vi udarbejder skitser til alle typer af huse

Hvis I ønsker et arkitekttegnet enfamiliehus, en specialtegnet villa eller et individuelt trempelhus, så laver vi en arkitekttegning til jer. Vi har igennem tiden hjulpet over 800 kunder med at tegne og opføre deres drømmehus i Vejle, Kolding, Silkeborg, Århus, Odense og omegn. I kan læse om nogle af disse kunders oplevelser her.

Ønsker I lidt inspiration, inden I kontakter os, kan I herunder se nogle af vores tidligere skitser:​

Undervejs i processen skal I også overveje jeres fremtidige boligs rum og detaljer. Her kan I få lidt inspiration fra vores tidligere projekter:

Når I er tilfredse med arkitekttegning, begynder byggeriet

Efter vi er blevet enige om, hvilken skitse I ønsker, og når de endelig plantegninger er kommet på plads og godkendt, påbegynder vi byggeriet af jeres hus.

Vi aftaler selvfølgelig også brugen af materialer i forbindelse med byggeriet. Her kan I få inspiration til, hvilke materialer man kan benytte ved nybyggeri:​

Ud over skitser og arkitekttegninger, står vi for hele entrepriser, hvilket vil sige, at vi også kan bygge huse i fællesskab med erfarne håndværkere.

Du kan ringe til os på telefon 75 72 19 00, eller skrive til vores e-mail mail@arkitekt-huset.dk for at aftale et møde eller for at høre mere om alt fra pris til materialevalg.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.