Byg nyt hus der lever op til dine ønsker

Vi bygger aldrig to ens huse, det er jeres garanti ved gensalg, og vi bygger også til typehus priser.

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Byg nyt hus med Arkitekt-Huset Vejle. Vi bekender os til det individuelle hus og ikke til én bestemt stilart eller typehus. 

Vi ser det som vores opgave at lytte til og forstå menneskers boligdrømme, når de begiver sig ud i nybyggeri. Målet er at tegne og bygge nyt hus lige præcis efter den enkelte families ønsker.

Vi tilpasser dit nybyggeri efter dine behov

I forbindelse med dit husbyggeri er du med igennem hele beslutningsprocessen. Vi lytter til alle dine ønsker og behov til dit nybyggeri og tilpasser vores arkitekttegning efter dette.

Fordi vi har erfaring med så mange typer af huse, kan vores dygtige arkitekt tilpasse dit nybyggeri helt efter dine ønsker og behov. Her kan du se nogle gallerier af vores tidligere opførte huse.

Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen, når vi skal bygge et nyt hus på din grund, hvad enten det er et typehus, parcelhus, træhus eller noget helt fjerde.

Den flotte mursten, det elegante gulv, de smukke døre og alle andre individuelle detaljer er vigtige. Her kan du finde eksempler på løsninger, vi tidligere har udført – men vi kan altid ramme det unikke udtryk, du ønsker. Du kan også få bygget et moderne hus med fokus på lavenergi.

Kontakt vores byggefirma for at få et flot husbyggeri

Byg nyt hus ud fra en god og fælles dialog med os. Når vi i fællesskab har fundet frem til den endelige tegning af dit nybyggeri og drømmehus, sørger vi får både jordbundsundersøgelse, byggetilladelse og relevante forsikringer.

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Kolding, Silkeborg, Århus og det øvrige Jylland samt Odense og omegn med at få deres drømmehus.

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker en samtale omkring dit husbyggeri. Sammen finder vi så ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.