Funkishus tegnes og opføres

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har ønsket om at få et nyt, moderne og funktionelt hus, kan vi hjælpe dig med at tegne et funkishus lige efter dine ønsker. 

Vi kan tegne et funkishus i både 1-plan, 2-plan og 1½-plan og kan derfor efterkomme de behov, som dit nye hus skal opfylde.

En af fordelene ved den kubiske grundform og flade tag på denne type af hus er, at de rene linjer giver funkishuse en helt speciel og unik karakter i forhold til andre slags huse.

Vi er specialister i funkishuse

Begrebet funkishus stammer fra ordet funktionalisme, hvilket også spiller sammen med husets enkle og funktionelle stil og plantegning.

Vi har igennem tiden tegnet og opført mange funkishuse og har derfor mestret fordelene ved et godt lysindfald samt det unikke udtryk på denne type af minimalistiske og moderne huse.​

Få et funkishus i høj kvalitet

Når vi tegner et funkishus, sker dette selvfølgelig altid i overensstemmelse med alle aktuelle lovgivninger og miljøkrav. Igennem en samtale med os finder vi frem til alle detaljerne omkring dit nye hus, og når du har godkendt den endelige tegning, sørger vi for alt det praktiske. Derudover benytter vi kun materialer i god kvalitet, som har en lang levetid. Derfor skal ikke du hverken bekymrer dig om materialer eller det praktiske i byggeprocessen.

Kontakt os omkring din kommende funkisvilla

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt hus tegnet af vores dygtige arkitekt. Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Kolding, Vejle, Silkeborg, Århus, Odense og omegn med at få lige præcis deres drømmehus.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.