fbpx

FUNKISHUSE

Har du et ønske om at bygge et nyt, moderne og funktionelt hus, kan vi hjælpe dig med at tegne og opføre et funkishus lige efter dine ønsker.
I vores portfolio nedenfor ses funkishus i både 1-plan og 2-plan. Til hvert hus er tilhørende fotos.

Interesseret i yderligere inspiration til din kommende bolig? Se her.

Hvis du har ønsket om at få et nyt, moderne og funktionelt hus, kan vi hjælpe dig med at tegne et funkishus lige efter dine ønsker. 

​Vi kan tegne et funkishus i både 1-plan, 2-plan og 1½-plan og kan derfor efterkomme de behov, som dit nye hus skal opfylde.

​En af fordelene ved den kubiske grundform og flade tag på denne type af hus er, at de rene linjer giver funkishuse en helt speciel og unik karakter i forhold til andre slags huse.

VI ER SPECIALISTER I FUNKISHUSE

Begrebet funkishus stammer fra ordet funktionalisme, hvilket også spiller sammen med husets enkle og funktionelle stil og plantegning.

​Vi har igennem tiden tegnet og opført mange funkishuse og har derfor mestret fordelene ved et godt lysindfald samt det unikke udtryk på denne type af minimalistiske og moderne huse.​

FÅ ET FUNKISHUS I HØJ KVALITET

Når vi tegner et funkishus, sker dette selvfølgelig altid i overensstemmelse med alle aktuelle lovgivninger og miljøkrav. 

Igennem en samtale med os finder vi frem til alle detaljerne omkring dit nye hus, og når du har godkendt den endelige tegning, sørger vi for alt det praktiske. Derudover benytter vi kun materialer i god kvalitet, som har en lang levetid. Derfor skal ikke du hverken bekymrer dig om materialer eller det praktiske i byggeprocessen.

KONTAKT OS OM DIT KOMMENDE FUNKISHUS

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt hus tegnet af vores dygtige arkitekt. Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.

​Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Kolding, Vejle, Silkeborg, Århus, Odense og omegn med at få lige præcis deres drømmehus.​