fbpx

LAVENERGIHUSE TEGNES OG OPFØRES

Hos Arkitekthuset Vejle kan vi hjælpe dig med at tegne og bygge dit nye og energirigtige hus. Vi har specialiseret os i at tegne lavenergihuse og kan derfor hjælpe dig med at opføre dit nye lavenergihus.

Et lavenergihus er den type af hus, der er det bedste økonomiske valg i længden. Omkostningerne for opføringen er ofte højere end ved et almindeligt typehus, men driftsøkonomien og dine forbrugerudgifter vil være markant lavere.

Tag det miljørigtige valg med lavenergihuse

Et lavenergihus der bliver tegnet i vores arkitekthus er altid unikt efter dine ønsker og behov. Vores energirigtige huse garanterer dig et nyt hus med en god fremtid, da det altid er energieffektivt.

Derudover har sådanne huse et godt indeklima, som medbringer visse fordele såsom bedre nattesøvn og færre sygedage. Fordelene ved lavenergihuse er derfor mange og er altid det miljørigtige valg. Ved at vælge at få opført denne hustype er du også med til markant at reducere dit og din familie eget CO2-udslip.

Få tegnet et lavenergi hus hos os

Når vi tegner lavenergihuse, er de altid energimærket. Derudover bliver de altid tegnet og opført i tråd med al aktuel lovgivning. Derudover skal du ikke bekymre dig om noget af det praktiske, da vores byggeleder tager sig af alle de praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Kolding, Silkeborg, Århus, Odense og omegn med at få deres drømmehus.

Er du interesseret i at få opført et energieffektivt hus, vil vi gerne tage en samtale med dig, så vi kan tegne dit nye hus ud fra dine egne ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon 75 72 19 00 eller på e-mail mail@arkitekt-huset.dk for lave en aftale eller høre mere om dine muligheder hos os samt få en pris på dit nye lavenergihus.

lavenergi huse arkitekttegnet
lavenergihuse arkitekthuset vejle

Mere inspiration?

Se flere artikler her