Om os

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Arkitekt og byggefirma i Vejle

​​Finn Vagtholm stiftede Byggeselskabet Arkitekthuset Vejle A/S den 1. september 1990 med henblik på at give sine kunder en helhedsløsning. Arkitekthuset Vejle skulle ikke kun udføre opgaver som arkitekt, men skulle varetage hele forløbet fra idé til det færdige hus.

Visionen er stadig den samme: At skabe vores kunders drømmebolig – fra idé til færdigt hus.

Erfaren arkitekt fra Arkitekthuset Vejle

​Med opførelse af mere end 800 huse, har Arkitekthuset Vejle et erfaringsgrundlag som arkitekt, der har været med til at skabe det koncept, som vi arbejder ud fra. Ideen er, at du vil blive mødt af os, som din professionelle sparrings- og samarbejdspartner, hvis du har et ønske om at bygge din egen drømmebolig.

Som din arkitekt er vi dermed din garanti for, at det hus, som vi får tegnet og planlagt ud fra dine og din families ønsker og behov, også bliver det hus, som I får - uden du skal bekymre dig om tidsfrister, kvalitet og byggemøder.

For at sikre dette, har vi egen byggeleder samt en række håndværksvirksomheder som nære samarbejdspartnere, hvor kvalitet og professionel stolthed kendetegner deres arbejde, og hvor vi har opnået en fælles forståelse for og kærlighed til det, som vi laver, gennem et mangeårigt samarbejde.​

​Dette koncept er årsag til mange glade og tilfredse husejere og gode vellykkede byggerier i Arkitekthuset Vejle.

Åbenhed og nøgleadgang er nøgleord hos din arkitekt

​Åbenhed, gennemskuelighed og et højt informationsniveau under hele byggefasen er værdier, som vi vægter højt. Derfor får I også udleveret en nøgle af jeres arkitekt, så I altid kan komme på byggeriet, når I har lyst.

Vort motto er: Hvorfor et typehus, når du kan få et unikt arkitekttegnet hus til samme pris?

Vi ser frem til at opfylde dine drømme om et hus

​Kontakt arkitekt Tommy Bruun eller salgschef Kenneth Vagtholm hos Arkitekthuset Vejle på telefon 75 72 19 00 eller på mail@arkitekt-huset.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i blandt andet Vejle, Fredericia, Århus og resten af landet som arkitekt, entreprenør og bygherre.

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.