Vores historie​

Vi har prøvet det før

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Arkitekt-Huset Vejle A/S har over 25 år på bagen og har tegnet og opført mere end 800 villaer, rækkehuse og sommerhuse over hele landet.

Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Arkitekt Finn Vagtholm og tidligere med-indehaver og stifter af typehusfirmaet Kenneth Huse A/S i 1971. 

Finn Vagtholm solgte sin andel af typehusfirmaet Kenneth Huse som var vokset sig stort. Kenneth Huse udviklede sig fra et traditionelt typehusfirma til et man kan godt kalde det et finere typehusfirma, hvor kunderne kunne rette og tilpasse de allerede udviklede skitser/tegninger. Man kan godt sige at allerede dengang, var de med på beatet.

Finn gik med en drøm om at skille sig ud fra mængden, bygge færre huse, samt tilpasse unødvendige omkostninger. Han ville selv sælge husene. ADA Arkitekt Tommy Bruun blev ansat og vigtigst af alt aldrig at bygge 2 ens huse, og give kunden lige nøjagtigt det rigtige Arkitekttegnede hus, som de selv bestemte sig for, deraf også navnet på byggefirmaet Arkitekt-Huset Vejle A/S, men lige så vigtig ønskede Finn også at husene ikke blev for dyre i forhold til et standard typehus, og billigere, hvis man gik til et arkitektfirma og skulle betale for tegninger, ingeniør, licitationer mm. 

Hvordan kunne det så lade sig gøre og hvad kunne Finn så tilbyde kunderne, samt hvilken berettigelse skulle Arkitekt-huset Vejle A/S have på markedet!

Hvordan skiller Arkitekt-Huset Vejle A/S sig ud fra mængden!

Jo, det kunne lade sig gøre ved aldrig at bygge 2 ens huse, for Finn vidste godt hvor stor efterspørgslen var når kunderne gensælger husene. Der er lavet markeds undersøgelse på at 67% ønsker at købe unikke arkitekt tegnede huse, og sådan noget rygtes. Det er vigtig at gensalgsværdierne er til stede når  husene skal sælges igen, det er en tryghed for alle, sælger som for køber!

Denne uvurderlige omtale belønner sig blandt andet i at vi kan tilbyde kunderne personlig gratis arkitekt hjælp, materialekvalitet ud over det sædvanlige, som plankegulve, italienske klinker, specielt Uponor gulvvarme system, Velfac træ/alu vinduer og døre som er vedligeholdelses fri, massive indvendige døre og meget mere, samt ikke mindst realistiske afsatte beløb i kontrakterne til HTH og Svane køkkener.

Vi vælger ikke at bruge ret mange penge på markedsføring, men til gengæld kan kunderne få disse materialekvaliteter ud over det sædvanlige inkl. i prisen. 

I dag videreføres Arkitekt-Huset Vejle A/S af salgsdirektør Kenneth Vagtholm og ADA Arkitekt Tommy Bruun og drives i samme ånd som Finn Vagtholm ønskede det.

Kontakt os endelig for et uforpligtende byggemøde på telefon 75 72 19 00 eller ved at skrive til mail@arkitekt-huset.dk

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.