Vores måde at arbejde på​

Totalentreprise inkl arkitekttegninger, beregninger samt byggeleder

Høj kvalitet​

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Vi har valgt at udføre både arkitekt- og byggeopgaverne for vores kunder i én samlet entreprise. Dette kaldes en totalentreprise. Dette betyder også at vi giver jer en 10 årig lovpligtig byggeskadeforsikring uden beregning når vi overdrager jeres nye hus til jer. Den gode tegning er nemlig kun det halve af vejen, og det er vigtigt for os at komme helt i mål.

Hvis du også tror på, at en sammenhæng i hele processen fra idé til det færdige hus er afgørende for resultatet, så kan du med fordel samle din arkitekt- og byggeopgave i en totalentreprise hos os.

Sammen får vi tegningerne på plads før din totalentreprise

​Du og din families vigtigste rolle er at fortælle os om jeres nye hus. Hvordan det skal se ud og hvilke krav I har til for eksempel funktion, plads og materialer.

Vores opgave er så at omsætte tankerne til konkrete tegninger, som vi i fællesskab får på plads, inden vi starter resten af din totalentreprise. Samarbejde og åbenhed er i det hele taget nøgleord i vores måde at arbejde på.

Vores totalentreprise har en byggeleder med hele ansvaret

​Når tegnerne er færdige, og I er tilfredse, overtager vores byggeleder den valgte totalentreprise. Derfor skal I ikke bekymre jer om tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

Vores byggeleder har hele ansvaret for, at alt kører, som det skal. Det sker i samarbejde med nøje udvalgte håndværksvirksomheder, som altid løser opgaverne samvittighedsfuldt.

Vi lægger vægt på åbenhed, gennemskuelighed og et højt informationsniveau under hele byggefasen.

Derfor får I også en nøgle udleveret, så I altid kan komme og kigge på byggeriet, uanset om det er i Vejle, Kolding, Børkop, Fredericia, Horsens, Århus eller et helt fjerde sted.

Kontakt os på telefon 75 72 19 00 eller mail@arkitekt-huset.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i en totalentreprise.

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.