Parcelhus kan være din nye byggedrøm

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Arkitekt-Huset Vejle kan vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om et nyt parcelhus. Klassisk for denne type af hus er, at det har en stor grund og en omkringliggende have.

En fordel ved parcelhuse er også, at grundplanen er både moderne og klassisk og har rigeligt med plads. 

Derfor designer vi selvfølgelig gerne dette til dig.

Vi tegner et klassisk og moderne parcelhus

Man ser ofte et parcelhus i de klassiske villakvarterer, som med tiden er blevet moderne igen. Blandt andet husets gode lysindfald ligger til grund for dette. 

Derudover kan man med et parcelhus tegnet af vores arkitekt få sparet på forbrugerudgifter og driftsomkostningerne.

Vi opfører nemlig dit nye hus i gode materialer, som vil kræve mindre vedligeholdelse, end hvis du købte et gammelt hus.​

Få opført et nyt hus på din grund

Når vi tegner dit nye parcelhus, bliver dette tilpasset fuldstændig efter dine ønsker og behov. Igennem en god dialog finder vi frem til, hvordan den færdige tegning skal se ud, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil være en del af denne proces.

Når den endelige tegning er færdig, sørger vi for både jordbundsundersøgelser, byggetilladelse og relevante forsikringer.

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt parcelhus.

Vi har gennem tiden hjulpet over 800 kunder i blandt andet Vejle, Silkeborg, Århus, Kolding, Odense og omegn med at få deres drømmehus. Derfor kan vi sammen finde ud af, hvad der er den bedste løsning for netop dig og dine behov og ønsker.​​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.