fbpx

SOMMERHUSE

Er du interesseret i at bygge dit eget unikke, arkitekttegnede sommerhus, så kan vi hjælpe dig med det. 
I vores portfolio nedenfor ses tidligere opførte sommerhuse. Til hvert hus er tilhørende fotos samt plantegning.

Interesseret i yderligere inspiration til dit kommende sommerhus? Se her.

Hos Arkitekthuset Vejle har vi tegnet og bygget individuelle arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse i mange år. Vi tegner ethvert sommerhus og fritidshus, så det passer til grunden og til dine helt egne ønsker og behov.

​Når vi tegner og bygger et arkitekttegnet fritidshus, sommerhus eller en villa, tager vi altid udgangspunkt i kundens egne drømme og ideer.

​Vi lægger samtidig vægt på, at huset skal passe ind i naturen og omgivelserne. Dette er specielt relevant, hvis der er potentielle eller forventede ændringer i omgivelserne, som huset skal kunne modstå.

VI TEGNER NYE SOMMERHUSE OG FRITIDSHUSE

Når du vælger et arkitekttegnet sommerhus eller fritidshus af en arkitekt, laves dette helt fra bunden. På den måde vil det komme til at matche alle dine ønsker og behov.

​Vi udarbejder den færdige tegning til dit nye fritidshus eller sommerhus, når vi er blevet enige om alle detaljerne.

​Når du er fuldstændig tilfreds med resultatet, sikrer vi, at de afsluttende jordbundsundersøgelser er gennemført.

Derefter går vi i gang med at skaffe byggetilladelsen og at tegne de relevante forsikringer. Efterfølgende vil byggeriet gå i gang.

FÅ ET ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS UDEN BEKYMRINGER

Når vi står for et arkitekttegnet fritidshus eller sommerhus, skal du ikke bekymre dig om noget af det praktiske. Vores byggeleder tager sig af alle de praktiske forhold som tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

​Dette sker i samarbejde med vores nøje udvalgte håndværkere og håndværksvirksomheder fra blandt andet Vejle, Silkeborg, Kolding, Århus og Odense.

KONTAKT OS IDAG OMKRING ET ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS

Ring til os på telefon 75 72 19 00, eller skriv til e-mail mail@arkitekt-huset.dk, hvis du ønsker at aftale en samtale om at få et nyt sommerhus eller fritidshus. 

​Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig og dine behov og ønsker.​