Udstillingshuse​

Nedenfor kan du se tidligere afholdte udstillinger og kommende udstillinger af vores arkitektegnede huse.

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores totalentreprise har en byggeleder med hele ansvaret

​Når tegnerne er færdige, og I er tilfredse, overtager vores byggeleder den valgte totalentreprise. Derfor skal I ikke bekymre jer om tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder.

Vores byggeleder har hele ansvaret for, at alt kører, som det skal. Det sker i samarbejde med nøje udvalgte håndværksvirksomheder, som altid løser opgaverne samvittighedsfuldt.

Vi lægger vægt på åbenhed, gennemskuelighed og et højt informationsniveau under hele byggefasen.

Derfor får I også en nøgle udleveret, så I altid kan komme og kigge på byggeriet, uanset om det er i Vejle, Kolding, Børkop, Fredericia, Horsens, Århus eller et helt fjerde sted.


Kontakt os på telefon 75 72 19 00 eller mail@arkitekt-huset.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i en totalentreprise.Udstillingshuse​ hos os

Nedenfor kan du se tidligere afholdte udstillinger og kommende udstillinger af vores arkitektegnede huse.​

​Hvis du overvejer at få bygget et arkitekttegnet typehus, en specialtegnet villa eller et unikt sommerhus, er det en god idé at se på udstillingshuse.

Hos Arkitekthuset Vejle A/S tegner vi skitser, plan tegninger og 3D arkitekttegninger af vores huse, ligesom vi står for totalentreprisen, hvor vi bygger huset. Vi udstiller blandt andet huse i Vejle, Fredericia og Århus området.

Fra tid til anden har vi åbne udstillingshuse

​Fra tid til anden annoncerer vi vores udstillingshuse, men andre gange vil det være muligt at lave en specialaftale, hvor vi kan tage forbi et hus, der er færdigbygget, men endnu ikke indflytningsklart.

Det er spændende og inspirerende at bygge sit eget hus, men hos os får I mulighed for at få præcis den arkitektur, de materialer og den indretning, som I ønsker. Det kan I se eksempler på i vores udstillingshuse.

​En fantastisk rejse fra udstillingshus til dit drømmehus

​Det er med andre ord en fantastisk rejse at bygge sit eget hus. Vi er lige spændte hver gang, for vi er bevidste om, at vi altid står med en families boligdrøm mellem hænderne.

Der er mange ting at tage stilling til undervejs. Vi kan tilbyde en erfaren arkitekt og en lige så erfaren byggeleder ved jeres side, så I er sikret kyndig rådgivning gennem alle faser - lige fra besøg i vores udstillingshuse til huset er indflytningsklart.

Nedenfor kan du se tidligere udstillingshuse. Du kan også ringe til os på telefon 75 72 19 00 eller skrive til mail@arkitekt-huset.dk for at aftale en rejse rundt i vores udstillingshuse.

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.