Vinkelhus efter dine drømme​

​✓ OVER 30 ÅRS ERFARING ✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI GARANTIORDNING ✓ FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Har du en drøm om et arkitekttegnet vinkelhus, der lever op til dine unikke ønsker og krav til det perfekte hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi har fokus på de individuelle valg

Hos Arkitekt-Huset Vejle har vi mange års erfaring inden for husbyggeri, og det er vigtigt for os at udtænke unikke og individuelle løsninger, når vi bygger et nyt hus, hvad enten det er et typehus, vinkelhus eller for eksempel et parcelhus. Hos os er der aldrig to huse, der er ens.

Når vi sammen har fundet frem til den endelige plantegning over dit nye vinkelhus, sørger vi for både at foretage jordbundsundersøgelser, indhente byggetilladelse samt relevante forsikringer til byggeriet.

Vi har igennem de sidste mange år hjulpet mere end 800 forskellige kunder fra blandt andet Vejle, Silkeborg, Kolding, Århus, Odense og omegn med at bygge deres drømmehus.

Kontakt os og kom i gang med at få bygget dit vinkelhus

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder for at få tegnet og bygget et vinkelhus, der passer til dig og din familie, skal du endelig kontakte os på telefon 75 72 19 00 eller e-mail mail@arkitekt-huset.dk.

Så kan vi aftale nærmere angående et indledende, uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på dine ønsker.​

Kontakt os​ og book et uforpligtende møde

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

facebook​  linkedin-button

Arkitekt-Huset Vejle A/S

Fredericiavej 75, DK 7100 Vejle

CVR: 14465278

​Telefon: 7​5 72 19 00

E-mail: mail@arkitekt-huset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.