fbpx

VORES HISTORIE

Arkitekthuset Vejle A/S har i år 30 år på bagen og har tegnet og opført mere end 800 villaer, rækkehuse og sommerhuse over hele landet.

Virksomheden blev grundlagt i 1990 af arkitekt Finn Vagtholm og tidligere med-indehaver og stifter af typehusfirmaet Kenneth Huse A/S i 1971.

Finn Vagtholm solgte sin andel af typehusfirmaet Kenneth Huse, som havde vokset sig til et af landets største typehusfirmaer. Kenneth Huse udviklede sig fra et traditionelt typehusfirma til et såkaldt finere typehusfirma, hvor kunderne kunne rette og tilpasse de allerede udviklede skitser/tegninger. Man kan godt sige, at allerede dengang var de med på beatet.

FRA TYPEHUSFIRMA TIL ARKITEKTHUS

Finn gik dog med en drøm om at skille sig ud fra mængden; at bygge færre huse, samt tilpasse unødvendige omkostninger. Han ville selv sælge husene. ADA Arkitekt Tommy Bruun blev ansat og de påbegyndte den nye rejse. Vigtigst af alt var aldrig at bygge to huse, der er ens, og at give kunden lige nøjagtigt dét arkitekttegnede hus, som de selv bestemte sig for. Deraf også navnet på byggefirmaet Arkitekthuset Vejle A/S. Men lige så vigtigt, ønskede Finn også, at husene ikke blev for dyre i forhold til et standard typehus, samt billigere, end hvis man gik til et arkitektfirma og skulle betale for tegninger, ingeniør, licitationer mm.

HVORDAN SKILLER VI OS UD FRA MÆNGDEN?

Det gør vi nemlig ved aldrig at bygge 2 ens huse. Finn vidste nemlig godt, hvor stor efterspørgslen var på ønsket om en høj gensalgsværdi for kunderne på deres huse. Der er lavet diverse markedsundersøgelser, som viser, at 67% ønsker at købe unikke arkitekttegnede huse, og sådan noget rygtes. Vores erfaringer viser, at det skaber tryghed for kunden såvel som sælger at vide, at huse har en gensalgsværdi i kraft af individualitet. 

Denne uvurderlige omtale belønner sig blandt andet i, at vi kan tilbyde kunderne personlig gratis arkitekthjælp og materialekvalitet ud over det sædvanlige. Herunder alt fra plankegulve, italienske klinker, specielt Uponor gulvvarme system, Velfac træ/alu vinduer og døre som er vedligeholdelsesfri, massive indvendige døre og meget mere, samt ikke mindst realistiske afsatte beløb i kontrakterne til HTH og Svane køkkener.

I dag videreføres Arkitekthuset Vejle A/S af salgsdirektør Kenneth Vagtholm og ADA Arkitekt Tommy Bruun. Det drives i samme ånd som Finn Vagtholm ønskede det.

Kontakt os endelig for et uforpligtende byggemøde på telefon 75 72 19 00 eller ved at skrive til mail@arkitekt-huset.dk

KONTAKT OS OG BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt