fbpx

DET SIGER KUNDERNE

Vi har haft mange kunder som gerne vil dele deres oplevelse

Våde, men ikke kolde fødder​

“Nu kan vi grine af det, men det var ellers lidt af en indflytning vi oplevede”, starter Jørgen med at fortælle, om deres byggeoplevelse med Arkitekthuset. “Da vi ankom med flyttebilen og en masse trailere opdagede vi, at huset stod under vand. Vores spritnye hus. Vi gik mere eller mindre i panik. Der var sket en teknisk fejl fra vandværket – noget med for højt vand- og lufttryk et eller andet sted”.

“Vi ringede til Arkitekthuset og de reagerede med det samme” siger Lene. “Huset blev affugtet gennem en måned – alt blev skiftet fra gulv til loft, og så fik vi det hus, vi har drømt om de sidste par år. Det blev et perfekt hus og er stadig et perfekt hus hele vejen igennem”, siger Lene.

“Vi fik anbefalet Arkitekthuset fra flere vennepar, som roste dem til skyerne, og vi må sige, at lige fra første møde med Arkitekthuset har kemien været i orden. De forstod, hvad det var vi ønskede og havde brug for. Vi ønsker mere end bare et almindeligt typehus”, fortæller Jørgen.

“Vi diskuterede meget – tegnede frem og tilbage – på den gode måde. De er eksperter på alle områder, og ved hvornår ideerne holder og ikke gør det. Det giver en tryghed og sikkerhed for, at det ikke bare bliver halvfærdige løsninger, som man skal leve med i mage år. Nu har vi har fået det hus, vi har drømt om, og vi kan varmt anbefale Arkitekthuset, til alle der var vi søgte, og hvad vi havde af og behov”, slutter Lene.

– Jørgen og Lene Worthmann

Vi går stadig og smiler – 3 år efter​

“Det var ikke helt nemt at finde et arkitekt- og byggefirma med egne danske håndværkere.

“Vi standsede bilen og gik hen og ringede på – måske lidt frækt, men heldigvis var de positive – og det endte med, at vi fik en rundtur i huset”, griner Laila. Hun fortsætter med at fortælle, at indretningen selvfølgelig ikke passede helt til deres behov, da der er 4 børn i familien, men de kunne med det samme se, at kvaliteten i huset bare var i orden og som kunne opfylde vores ønsker og behov. Vi ledte længe og var også ude at finde inspiration rundt omkring i landet. Da vi så en dag kørte en af vores mange ture i bilen, var der endelig et hus, som vi bare faldt for med det samme”, fortæller Brian Holm.

Derfor fik de hurtigt sat et møde i stand med Arkitekt-Huset i Vejle.

Her fik de en god snak om ønsker og behov. Blandt andet om de 4 børnerværelser som gav lidt af en udfordring for arkitekten.

“Vi var ikke helt enige med arkitekten om placeringen af børneværelserne”, siger Brian. “Men efter lidt snak og nogle skitser frem og tilbage, fik han placeret værelserne samlet og gangen integreret helt genialt i forhold til resten af huset – Det lykkede sgu ret godt”, slutter Brian.

I den store familie spiller køkken-alrummet en hel central rolle. “Vi opholder os næsten altid her”, sider Laila. “Det rum har alt, hvad der skal til. Det er faktisk kun, hvis vi skal se en film, at vi bruger stuen”. Laila smiler og slutter med at fortælle, at efter 3 år med huset, har der kun været et par enkelte småting, der skulle ordnes efter det obligatoriske årseftersyn, og det blev gjort med det samme.

– Laila og Brian Holm

​Et nyt hus endte med en jordomrejse​

Et nyt hus endte med en jordomrejse “Flere vil nok kalde mig lidt for en hystade, men tingene skal altså bare være i orden, også når det gælder et nyt hus – helt ned til mindste detalje”, griner Pia og kigger hen på sin mand, Brian. “Vi har heldigvis den samme holding”, siger han med et smil. “Det hele startede med, at et af vores vennepar sagde, at de eneste, der kunne opfylde vores krav, var Arkitekthuset Vejle.

De havde selv bygget med dem. Af natur tager vi ikke bare den første og bedste – vi ville godt ud at snakke med andre byggefirmaer og se, hvad de kunne præsenterer af løsninger i forskellige hustyper. Vi snakkede med flere typehusfirmaer, som alle kunne en hel masse – undtaget hvis vi ville ændre på det og det. Var det lofterne, eller ville vi ha’ flyttet en væg, var det en besværlig ting for dem, og så holdt den oplyste pris altså ikke.

Det blev vildt dyrt, og deres argumentation forstod vi ikke meget af”, siger Brian tørt. “Vi besluttede os derfor for at kontakte Arkitekthuset Vejle, som vores vennepar allerede havde forslået. Vores første møde gik rigtig godt, og vi var ikke i tvivl om, hvem der skulle bygge vores nye hus. Efter 2-3 møder var tegningerne på plads, og der gik ikke lang tid før byggeriet var i gang.” “Da der på samme tid kørte skræmme-kampagner i forskellige medier med klamphuggerne, besluttede vi sideløbende – og med Arkitekthusets viden – selv at betale en byggesagkyndig til at følge processen”, fortæller Pia. “Lidt mistroiske er vi vel allesammen et eller andet sted”, siger Brian med et smil.

“Det viste sig at være ganske unødvendigt. Hvis alle bare ville bygge på den måde, var byggesagkyndiges endelige kommentar.” “Under byggeriet kom Kenneth og Tommy fra Arkitekthuset jævnligt forbi. På et tidspunkt kom de selv med et par forslag til nogle ændringer til vores oprindelige tanker, som ville optimere funktionaliteten. Det er da utroligt – og det var uden ekstra omkostninger”, siger parret.

Huset stod faktisk en måned tidligere færdig, end aftalen var. “Hvis vi sammenligner Arkitekthuset med de andre byggefirmaer og regner tingene igennem med det, vi har fået, mener vi faktisk, at ved at bygge med Arkitekthuset, fik vi råd til en jordomrejse 3 år efter. Ingen økonomiske overraskelser og huset står stadig, som da vi flyttede ind”, afslutter et glad ægtepar.

– Pia og Brian Graakjær

KONTAKT OS OG BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt