fbpx

VORES MÅDE AT ARBEJDE PÅ

At skabe vores kunders drømmebolig – fra idé til færdigt hus. 

Finn Vagtholm stiftede byggeselskabet Arkitekthuset Vejle A/S den 1. september 1990 med henblik på at give sine kunder en helhedsløsning. Arkitekthuset Vejle skulle ikke kun udføre opgaver som arkitekt, men skulle varetage hele forløbet fra idé til det færdige hus. Derfor giver vi altid en 10 årig lovpligtig byggeskadeforsikring med uden beregning, når vi overdrager jeres nye hus til jer. Den gode tegning er nemlig kun det halve af vejen, og det er vigtigt for os at komme helt i mål.

Visionen er stadig den samme: At skabe vores kunders drømmebolig – fra idé til færdigt hus.

ERFAREN ARKITEKT

Med opførelse af mere end 800 huse, har Arkitekthuset Vejle et erfaringsgrundlag som arkitekt, der har været med til at skabe det koncept, som vi arbejder ud fra. Idéen er, at du vil blive mødt af os som din professionelle sparrings- og samarbejdspartner, hvis du har et ønske om at bygge din egen drømmebolig.

Som din arkitekt er vi dermed din garanti for, at det hus, som vi får tegnet og planlagt ud fra dine og din families ønsker og behov, også bliver det hus, som I får – uden du skal bekymre dig om tidsfrister, kvalitet og byggemøder.

Du og din families vigtigste rolle er altså at fortælle os om jeres nye hus. Hvordan det skal se ud, og hvilke krav I har til for eksempel funktion, plads og materialer.

Vores opgave er så at omsætte tankerne til konkrete tegninger, som vi i fællesskab får på plads, inden vi starter resten af din totalentrepris. Samarbejde og åbenhed er i det hele taget nøgleord i vores måde at arbejde på.

Hvis du ønsker, at se en guide over hele byggeprocessen, så se her.

VORES TOTALENTREPRISER INKLUDERER EN BYGGELEDER, SOM STÅR MED HELE ANSVARET

Når tegningerne er færdige, og I er tilfredse, overtager vores byggeleder den valgte totalentreprise. Derfor skal I ikke bekymre jer om tidsfrister, kvalitetstjek og byggemøder. Vores byggeleder har hele ansvaret for, at alt kører, som det skal. Det sker i samarbejde med nøje udvalgte håndværksvirksomheder, som altid løser opgaverne samvittighedsfuldt.

Vi lægger vægt på åbenhed, gennemskuelighed og et højt informationsniveau under hele byggefasen. Derfor får I også en nøgle udleveret, så I altid kan komme og kigge på byggeriet, uanset om det er i Vejle, Kolding, Børkop, Fredericia, Horsens, Århus eller et helt fjerde sted.

VI SER FREM TIL AT OPFYLDE DINE BOLIGDRØMME

Hvis du også tror på, at en sammenhæng i hele processen fra idé til det færdige hus er afgørende for resultatet, så kan du med fordel samle din arkitekt- og byggeopgave i en totalentrepris hos os.

Kontakt arkitekt Tommy Bruun eller salgschef Kenneth Vagtholm hos Arkitekthuset Vejle på telefon 75 72 19 00 eller på mail@arkitekt-huset.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i blandt andet Vejle, Fredericia, Århus og resten af landet som arkitekt, entreprenør og bygherre.

KONTAKT OS OG BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

Lad os mødes og have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt